...

OLEJEK LAWENDOWY eteryczny naturalny 10 ml

16,00 

100 % naturalny olejek eteryczny lawendowy

Zastosowanie: używany w aromaterapii jako olejek zapachowy do dyfuzora, do kominka zapachowego, do inhalacji, jako dodatek do kąpieli oraz składnik olejów do masażu i kosmetyków.

Na stanie

Olejek zapachowy z lawendy Kwatera Mydła
OLEJEK LAWENDOWY eteryczny naturalny 10 ml

16,00 

EAN: 5903957252339 SKU: 20009 Kategoria:
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.